top of page

 Cheap. Clean. Fun. Relaxed. Crazy ....

MY BUTTON
MY BUTTON
MY BUTTON
MY BUTTON

Selamat datang dan alamilah Itaewon. Di sini, Itaewon menawarkan hiburan malam yang menyeronokkan di tengah-tengah Seoul dengan restoran, bar dan juga kelab-kelab yang menarik. Untuk makluman, SP@Itaewon Guesthouse terletak di tengah-tengah pusat hiburan tersebut. Kami turut menyediakan suasana yang santai dengan kawasan-kawasan yang menyeronokkan disamping staf yang peramah dan berpengetahuan akan membolehkan anda untuk berkenalan dengan kenalan baru serta memaklumkan kepada anda lokasi-lokasi yang anda ingin lawati dengan tepat; hub anda untuk memulakan eksplorasi…Selain menjadi kawasan berlibur yang menarik, Itaewon turut terletak ditengah-tengah Seoul, yang mana secara keseluruhan kawasan tarikan pelancongan dapat diakses dengan menggunakan pengangkutan subway mahupun bas, serta mudah untuk dicapai dengan hanya berjalan kaki untuk beberapa minit.

LokasidanPanduArah

  Segalanyaberpusatdanmudahuntukdicapai.
Dari Lapangan TerbangMenggunakan Subway (Lebih kurang 60 minit) – dapatkan sama ada ekspress ataupun train tempatan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Incheon / Lapangan Terbang Gimpo dan menuju ke Gongdeok Station. Turun dan pergi ke Brown Line No.6 dan menuju ke Bonghwasan. Itaewon Station berada pada perhentian ke empat dari Gongdeok.
Menggunakan Bus (Lebih kurang 70 minit)- dapatkan Hannam-dong limosin delux di tingkat pertama dock 5A, ataupun 11B dan kemudian turun pada Hamilton Hotel.
  

Click on the picture to Enlarge

 Kemudahan –Bilikdan Kadar Harga

Kadar Harga Terbaik untuk Keselesaan yang terbaik.

 

Dengan mengutamakan bajet yang terbaik, SP@Itaewon Guesthouse merupakan tempat yang terbaik untuk didiami. Dengan memiliki kawasan dalaman yang luas, ianya bagaikan tinggal di penginapan percutian bersama-sama rakan yang belum pernah anda temui. Penginapan tersebut memiliki 3 buah bilik mandi, dilengkapi dapur serta ruang utama yang luas untuk kegunaan semua. Untuk makluman anda, hanya kurang 2 minit dari jalan utama, anda dapat memperoleh segala keperluan yang anda perlukan untuk keselesaan dan pengalaman yang sungguh indah. Disamping itu dapat membantu anda melakukan penjimatan perbelanjaan.

Atau
bottom of page